Här är 5 superhjälte nyheter som du kanske har missat

0
715

Mycket händer i världen av superhjältserier och filmer – och ibland försöker du hålla jämna steg med allt.

Marvel’s Moon Knight har sin stjärna och regissör

Marvel’s Moon Knight är den senaste i en lång rad Marvel TV-program, och det är ett stort namn i samtal för att gå med i serien. Oscar Isaacs är ny från Star Wars – och har tidigare spelat i X-Men Apocalypse – att Oscar Isaacs har anmält sig för att spela rollen, och det finns stora chanser att vi också kommer att se honom i en kommande Marvel-film.

Det är inte officiellt, men tidsfristen har detaljerna och förväntar sig att det ska ske. När det gäller Moon Knight är karaktären Marc Spector, en merc med många alter ego. I serierna får han sin makt från den egyptiska månguden Khonshu och använder den för att bekämpa skurkarna i LA. Det kanske inte är en berömd karaktär, men kom ihåg att allt började med b-listan Iron Man.

En regissör har valts för serien som har Jeremy Slater (The Umbrella Academy) som showrunner. Mohamed Diab kommer att bli regissör som har regisserat några av de bästa lukrativa egyptiska filmerna genom tiderna.

Les: Ville sälja James Bond: No Time To Die för 5,5 miljarder

James Gunn räknar med att Suicide Squad inte förstör David Ayers film

Empire har fått en fantastisk exklusiv tre av James Gunn om sin kommande Suicide Squad-film, och han räknar med att den kommer att sitta snyggt bredvid David Ayers version som kritiskt skräp, men en hit på kassan.

”Det strider inte mot den första filmen, tror jag inte. Det kan på några små sätt … Jag vet inte … ”Gunn säger och fortsätter med:” Lyssna, David Ayer har problem för filmen, säger han. ”Jag vet att det inte kom ut som David ville att det skulle komma ut. Men han gjorde en riktigt, riktigt bra sak, och det är att han valde fantastiska skådespelare att arbeta med, och han tacklade dessa skådespelare för att bygga deras karaktärer på ett mycket djupt och orädd sätt. Det är något som David definitivt förtjänar att berömas för, och det läggs definitivt till den här filmen. «

Shang-Chi har avslutat inspelningen

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings är en viktig film för Marvel och dess roll. Det är företagets första film med asiatisk front och filmningen är klar. Huvudstjärnan Simu Liu har firat omslaget på Instagram, som förlängdes på grund av Covid-19. På tal om skottet och vikten av det sa han: ”Från lamporna till ljudet, bakom skärmen och framför, jag är så stolt över detta besättning av människor och jag kan inte vänta med att visa dig vad vi gjorde . ”

Les: SINGAPORE HAR BÖRJAT PLANTERA EN MILJON TRÄD

Se dette innlegget på Instagram

Our crew came to get it DONE! This shoot was a marathon like no other, broken up by a massive four-month hiatus during which the world completely and irrevocably changed. We finally returned to principal photography in July with a promise that we were going to do it right, emphasizing the health and safety of our hundreds of crew members. Through the thirteen-odd weeks back we made on-set safety an absolute priority, starting from masks and frequent sanitization to rapid testing and pod systems. Everyone sacrificed, and in the end? Over 40,000 CoVID tests without a SINGLE positive. From the lights to the sound, behind the screen and in front, I’m so proud of this crew of people and I can’t wait to show you what we made with @destindaniel. Also – I know, I have to get rid of that chandelier… #ItCameWithThePlace

Et innlegg delt av Simu Liu (刘思慕) (@simuliu)

Den nya Batwoman-bilden avslöjades
Skaparna av Batwoman vacklade inte när Ruby Rose sa att hon lämnade karaktären och showen efter bara en säsong. Istället omarbetades de och hittade den perfekta ersättaren i Javicia Leslie.

Vi har väntat ett tag på att se henne klä upp men officiella bilder har dykt upp och hon ser fantastisk ut. Det finns inget ord om hur showen kommer att avslöja förändringen i Caped Crusader men det har en bra start med både casting och kostym avslöjar.

Justice League inställd på Deathstroke ankomst

Inte nöjd med att redigera Justice League efter hans önskemål, Zack Snyder staplar in karaktärerna med omskott och liknande och det senaste som kommer ombord, enligt rykten, är Deathstroke. Spelad av Joe Manganiello var Deathstroke i en efterkredit i den första iterationen av Justice League och nu verkar det som om han skjuter nya scener som ska läggas till.

Han kommer att gå med i ett lag som, enligt rykten, också har Jared Leto återupprättat sin roll som The Joker.