Premier League-spelare sköt upp medicinsk test «för att se Love Island»

0
976
Premier League-spelare utsatt medicinsk test «för att se Love Island»

Det finns inte många spelare som är ”modiga nog” att skjuta upp en läkarundersökning, men väldigt få skulle drömma om att göra det som Kell Watts gjorde innan hans lån flyttade till Wigan.

Newcastles högerback Watts bad League One-laget att skjuta upp sin läkarundersökning eftersom Love Island var på.

Advertisement

23-åringen har återvänt för ett nytt lån hos Wigan från sin moderklubb, men var ovillig att checka in för en läkarundersökning förrän han hade sett klart ett avsnitt av den populära dejtingshowen. – det närmar sig trots allt slutet av säsongen.!

Läs: Real Madrid större än Barcelona i sociala medier

Klubbläkaren Jonathan Tobin delade Watts ovanliga begäran på sociala medier efter att låneflyttet officiellt bekräftats.

Han twittrade (eller Xet): ”Den enda förhandssigneringsmedicinen jag någonsin gjort som fick försenas eftersom undertecknaren insisterade på att titta på Love Island.

”Skojar inte ens. Tics, jag ger dig Kell Watts. vilken kille.”

Watts kommer att spela på DW Stadium två år efter första ankomsten, efter att ha tillbringat tid i Stevenage, Mansfield Town, Plymouth Argyle och Peterborough United.

Läs på Sporten: Tvingad tillbaka in på marknaden! – Blev färdigköpt med Jude Bellingham,…

Den tidigare England U21-landskampen gick med i Newcastles akademi endast åtta år gammal. Han har dock bara gjort ett seniorframträdande för Magpies som kom säsongen 2019/20 under en 3-1-förlust mot Liverpool på St James’ Park.

Inför sin återkomst till Wigan sa Watts att ”det kändes som hemma”.

”När det först hände var det något jag verkligen såg fram emot att göra,”

”Sista gången jag var här kändes det som hemma, så det är skönt att vara hemma igen!

”Senast jag var här skapade jag minnen som kommer att hålla hela min karriär och jag vill skapa fler minnen i en Wigan-dräkt nu.

Watts första match kommer att vara mot Derby, men inte innan deras första omgångsmatch i EFL Cup mot Ryan Reynolds och Rob McElhenneys Wrexham.

Läs på F7: Facebookägaren Meta lanserar Threads