Flyttar fram premiären av Taylor Swift-filmen på grund av stort intresse

0
975

Världens mest populära artist idag är Taylor Swift. Hon har 274 miljoner följare på Instagram, har sålt 114 miljoner album och har mer än 10 låtar som fått över en miljard lyssningar på Spotify.

Nu när Taylor Swift har packat sina väskor och är redo att åka, har det kommit rapporter om att förhandsförsäljningen för Eras-turnén har överstigit 100 miljoner dollar. – (på norska över en miljard)

Advertisement

Läs: Självklart får Rihanna och A$AP Rockys andra barn något crazy namn

Turnén startade i Sydamerika och tog sig sedan till Australien och Asien. Taylor Swift landar i Europa under våren och spelar i Paris, 9, 10, 11 och 12 maj. – Det närmaste hon kommer Norge är utan att misslyckas med tre konserter på Friends Arena i Stockholm.

Taylor Swift-filmen har premiär tidigare på grund av stor efterfrågan Premiären av ”Taylor Swift – The Eras Tour” flyttas fram en dag i USA och Kanada på grund av stor efterfrågan.

På sociala medier skriver Taylor Swift hur förvånad hon är: ”Jag kan inte riktigt lägga mitt huvud runt det här, men… Titta vad du verkligen fick mig att göra: På grund av en aldrig tidigare skådad efterfrågan, öppnar vi visningar av The Eras Tour Concert Film på TORSDAG i Amerika och Kanada! Som i… I MORGON. Vi lägger även till fler visningstider på fredag ​​och under hela helgen. Alla biljetter kommer att finnas tillgängliga senast kl 10 i morgon bitti. Och den kommer att visas från fredag ​​i 90 länder världen över. Jag kan inte tacka dig nog för att du vill se den här filmen som så levande fångar mitt favoritäventyr jag någonsin varit med om: The Eras Tour. Och det bästa är att det är ett äventyr vi fortfarande är ute på tillsammans. 🫶 Sätt dig i bilen nu…”

Läs på Sporten: Statistiken ger lite hopp för ten Hag

Filmen hade ursprungligen premiär fredagen den 13 oktober eftersom 13 är Swifts favoritnummer.

På grund av en aldrig tidigare skådad efterfrågan öppnar vi tidigare visningar av filmen på torsdag i USA och Kanada.

Hon säger att hon inte kan förstå hur stort det har blivit. Biljettförsäljningen öppnar torsdag morgon lokal tid. På fredag ​​finns filmen på biografer i 90 länder.

Läs på F7: Hollywood-strejk

Filmen visas på flera svenska biografer från och med fredag.