Barbie-skådespelerskan Margot Robbie erbjöds miljoner för bilder på hennes fötter

0
974
Margot Robbie

Efter kontroversen kring den långvariga filmen ”Barbie” på 1 miljard dollar, har Margot Robbie avslöjat att hon har blivit kontaktad med erbjudanden på 300 000 € för foton av hennes fötter.

En plattform som heter Fun With Feet, där individer kan byta fotfoton, skickade detta lukrativa förslag till den 33-åriga Barbie-skådespelerskan enbart för att visa upp sina fötter.

Advertisement

I ett brev adresserat till Robbie uttryckte en representant för plattformen vid namn Liz sitt intresse för att samarbeta kring fotrelaterat innehåll inspirerat av ”Barbie”.

Läs på F7: ”Oppenheimer” tjänar miljoner. Nolan kommer redan att få mer för honom än för Batman

Detta samarbete kan enligt företrädaren potentiellt ge betydande ekonomiska vinster.

”Kära Margot, jag heter Liz och jag skapar tusentals fotfoton på Fun With Feet… Jag ser också mycket ut som dig. ”Barbies är alla kvinnor, men vi är verkligen Barbies – Stereotypa Barbies i alla fall”, skrev hon i ett brev.

”Jag skulle älska att arbeta med dig på Barbie-inspirerat innehåll som kommer att göra oss båda miljoner. Dessutom erbjuder Fun with Feet att betala dig 300 000 euro som startbonus.

”Om jag har rätt kommer vi att kunna utnyttja vår likhet – och världens besatthet av allt som har med Barbie att göra – utan slut, allt tack vare våra fötter!”

Liz gav också ett liknande erbjudande till Ryan Gosling, som delar filmduk med Margot Robbie i ”Barbie”-filmen.

Hur mycket pengar tjänade Margot Robbie på ”Barbie”?
När det gäller Margot Robbies intäkter från ”Barbie” antydde initiala uppskattningar en summa på cirka 12,5 miljoner dollar.

Men filmens oöverträffade framgång har öppnat dörren för Robbie att potentiellt tjäna upp till 50 miljoner dollar enbart för sitt framträdande.

Just nu sticker ’Barbie’ ut som årets mest inkomstbringande film och har från och med idag sålt biljetter för över 1,2 miljarder dollar över hela världen.

Denna prestation markerar också en betydande milstolpe, där filmens regissör och medförfattare Greta Gerwig blev den första kvinnan att självständigt regissera en film som passerade miljardstrecket. IMDb rapporterade att filmens budget var cirka 100 miljoner dollar.

Läs på Sporten: Var bara timmar ifrån att släppa hela övergången