John Wick: Kapitel 4 försenat igen

0
414

Det fjärde inlägget i John Wick-sagan, John Wick: Chapter 4 har återigen försenats av Lionsgate, vilket flyttar Keanu Reeves lead-franchise nästan ett år till mars 2023.

Det nedslående tillkännagivandet var ännu mer bitterljuvt för fansen eftersom det kom med en helt ny teaser för filmen, som visade oss de nu ikoniska växeloperatörerna på det ökända Continental Hotel med det nya datumet på tavlan.

Advertisement

Roman Abramovich är portugisisk

Filmen sattes ursprungligen upp för att släppas i maj 2022.

Detta överraskande tillkännagivande har verkligen förbryllat många fans av franchisen, eftersom filmen färdigställdes redan i november i år och redan hade ett öppningsdatum, men enligt Deadline kommer det fjärde bidraget i John Wick-serien att spela in ytterligare filmer i Japan senare 2022.

Det har också rapporterats att det här inlägget kommer att heta John Wick Chapter 4: Hagakure och kommer att utforska mördarkodsmyten mer på djupet.

Andra rapporter tyder på att studion fattade ett medvetet beslut baserat på världens nuvarande pandemiska tillstånd och dess inverkan på filmindustrin, för även om folk återvänder till biograferna, vilket bevisats av Sony och Marvels senaste Spider-Man-film har krossat biljettkontor kan spridningen av Omicron-varianten resultera i ytterligare en stor avstängning, så studion spelar det säkert, men vid denna tidpunkt är detta bara spekulationer.

John Wick Kapitel 3: Parabellum slutade i en mycket intensiv cliffhanger, med titelkaraktären skadad och på flykt. Ställer upp den fjärde posten i franchisen som ännu en hämndkomplott, men den här gången mot just de människor som driver den kriminella underjorden: The High Table.

John Wick: Chapter 4 stjärnor Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Bill Skarsgård, Ian McShane och fler ska bekräftas. För nu är öppningsdatumet satt till mars 2023, låt oss hoppas att det inte ändras igen.

Om du inte kan vänta med att se Keanu Reeves tillbaka på bioduken, kom ihåg att The Matrix: Resurrections nu är på bio, med Reeves återigen som cyberpunk-messias Neo, denna gång med en John Wick-liknande look.