Ryan Reynolds och Rob McElhenneys planerar att ta med bröderna Kelce och Taylor Swift till Wrexham

0
143

NFL-stjärnorna Travis och Jason Kelce, tillsammans med Travis flickvän Taylor Swift, fick en spännande inbjudan från skådespelarna Ryan Reynolds och Rob McElhenney att delta i en AFC Wrexham-match, vilket gav dem en möjlighet att dyka in i fotbollens värld.

Inbjudan kom under Reynolds och McElhenneys framträdande på ”The Dan Patrick Show” onsdag, där de två männen utökade erbjudandet till bröderna Kelce och Swift.

Advertisement

ESPN: Beckham serverar ännu en spektakulär återförening!

Reynolds och McElhenney, som var och en har andelar i den walesiska klubben, är angelägna om att dela sin passion för fotboll, eller som de kallar det, ”den andra fotbollen”, med NFL-stjärnorna och musikikonen.

”Jag vet med säkerhet att bröderna Kelce kommer ut för en match så…” svarade Reynolds och McElhenney på frågan om de försöker locka Swift till en AFC Wrexham-match.

”Se, det är vår bakdörrsplan. Det är så man lockar bidrottningen.”

Ett löfte att vara värd för Jason i Wales

Det är inte första gången dessa par har korsats. Sambandet mellan dem började när Jason Kelce skapade rubriker efter att ha diskuterat walesare i deras populära podcast ”New Heights”.

Hans kommentarer, som blev virala, ledde till en motreaktion på sociala medier där han erkände sitt misstag och bad om ursäkt för sina missuppfattningar om walesarna.

Som svar på Jasons ursäkt skickade Rob McElhenney nådigt en inbjudan att visa honom runt, vilket gav honom chansen att uppleva den walesiska kulturen på egen hand.

”Jag borde visa dig runt en dag,” anmärkte han.

”Jag kanske känner några personer. Se själv.”