Blake Lively ber om ursäkt för att han hånade Kate Middleton ”Photoshop Fails”

0
147
Hitta fem fel :)

Ibland åldras ett skämt väldigt dåligt. – Särskilt om någon blir allvarligt sjuk eller dör direkt efteråt. Det var precis vad som hände filmstjärnan och ägaren till Wrexham Ryan Reynolds utomordentligt vackra filmstjärna fru Blake Lively.

Blake Lively lägger sig ner och ber om ursäkt för att han hånade Kate Middletons ”Photoshop Fails” efter att prinsessan avslöjat sin cancerdiagnos: Hon skriver att hennes ”Silly Post” har gjort ”mig förtvivlad”.

Advertisement

Läs: Nintendo Switch fortsätter att sälja miljarder

”Jag är säker på att ingen bryr sig idag, men jag känner att jag måste erkänna detta”, sa Lively i ett meddelande som delas på hennes Instagram-konto. ”Jag gjorde ett dumt inlägg om ”photoshop fails”-frensin och herregud det inlägget gjorde mig förbannad idag. Förlåt. Skickar kärlek och lyckönskningar till alla, alltid. ❤️”

Den 15 mars hade Lively lagt upp ett komiskt redigerat foto som marknadsför hennes Betty Buzz-dryck, som visade henne sitta vid poolen med en burk Betty Booze med en förstorad tumme och en citron svävande över hennes huvud (och stolens säte är osannolikt skild från ryggen ) . I det sedan raderade Instagram-inlägget hade Lively skrivit: ”Så exalterad över att dela detta nya foto som jag tog idag för att presentera våra 4 nya @bettybuzz & @bettybooze-produkter! Nu vet du varför jag har varit MIA.”

Läs på Sporten: Marti Cifuentes har ”nästan” lyckats rädda QPR

Jimmy Kimmel, Jamie Lee Curtis försvarar Kate Middleton i offentlig frånvaro: ”Lämna den här kvinnan ifred!”
Det var en hänvisning till visuella anomalier i ett foto som släpptes den 10 mars av kungafamiljen och som föreställde Middleton och hennes tre barn, vilket fick AP och andra nyhetsbyråer att dra fotot från sina tjänster. Middleton erkände senare: ”Som många amatörfotografer experimenterar jag ibland med redigering.” Kontroversen ledde till febriga spekulationer om Middletons långvariga frånvaro från allmänhetens ögon. Mitt i konspirationsteorier om prinsessans vistelseort uppmanade kändisar inklusive Jimmy Kimmel och Jamie Lee Curtis människor att respektera Middletons integritet.

I ett videouttalande som släpptes på fredagen sa Middleton att hennes cancerdiagnos upptäcktes efter bukkirurgi och att hon nu befinner sig i det ”tidiga stadiet” av förebyggande kemoterapi. ”Det har varit ett otroligt tufft par månader för hela vår familj, men jag har haft ett fantastiskt medicinskt team som tagit väl hand om mig, vilket jag är så tacksam för”, sa Middleton i videon.

Om du undrar vad Bettybuzz är så är det tydligen en drink för vältränade bar överkropp som inte kan dricka själva.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Blake Lively (@blakelively)

Läs på F7: Real Madrids dyraste man vägrade helt enkelt röra sina sneakers under semestern

Här är Livelys ursäkt, som hon postade på Instagram Stories: